Ediția a III-a

30-31 martie 2013 | Sibiu, România

In perioada 30-31 martie s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Maratonului de teatru de la Sibiu „25 de ore de teatru non-stop”

La spectacol au luat parte peste 80 de actori din intreaga tara, tineri absolventi si studenti ai Sectiei de Teatru de la Sibiu, dar si  nume sonore : Marcel Iures, Ofelia Popii, Florin Cosulet si multi altii.

Spectacole precum „Absolut!”, „Dragonul de aur”, „Pam-Pam”, „Amalia respiră adânc”, „Omul Pernă”, „Zorba Grecul”, „Maiakovski”, Colibri”, „Emigreișăn drim” au încântat publicul sibian timp de 25 de ore.

„Clasicii, modernii și postmodernii au de gând să invadeze orașul fără oprire, o zi și o noapte, să ajungă la teatru, la universitate, la librărie, la cafenea, în piață și multe alte locuri. Acolo spectatorii pot vedea spectacole cum sunt „Colibri”, „Emigreișăn drim”, „Dragonul de aur”, „Pam-Pam”, „Amalia respiră adânc”, „Omul Pernă”, „Zorba Grecul” și „Maiakovski”. Asociația Culturală BIS, organizator al evenimentului, a hotărât că poezia trebuie să se întoarcă, pentru cel puțin câteva ore, în agora, așa că a pregătit o dimineață de versuri, când studenții sibieni vor citi din textele celor mai tineri poeți din partea locului, în prezența acestora”, ne-a declarat Bogdan Saratean, directorul festivalului.